Anyajegy probléma ennyi idő alatt?
Olyan helyen van anyajegy ahol nem nagyon látom, ezért azt sem látom, hogy ha elváltozik, valamelyik nap gondoltam rá, hogy ha lefényképezem meg tudnám nézni, így is tettem. A képen láttam, hogy a belsejében ilyen fekete “pöttyök” vannak, nagyon megijedtem és szóltam is anyukámnak, hogy minél hamarabb szeretném ha le lenne műttetve, anya belement és kért is nekem időpontot, de sajnos csak 2 hét múlvára kaptam.
Nagyon félek, hogy addig lesz valami baja, vagy már rég óta van, csak nem vettem észre. Szerintetek mindegy az a 2 hét már vagy jogos a félelmem?
Tehát akkor, ha jól értem, voltál bőrgyógyásznál, aki javasolta a levételt és most jelenleg sebészetre van időpontod? Bár nem tartom azt kizártnak, hogy van ahol a kettő egy rendelés alatt megy, de azért első alkalommal nem vesznek le semmit, maximun mintát vesznek belőle.
De rendben, a kérdés nem erre vonatkozik.
Baja nem lesz se 2 hét alatt, se több hónap alatt. Ha annyira rosszindulatú lenne, hogy növekszik folyamatosan látványosan vagy fáj, jobban viszket, vérzik, váladékozik, az már igényelhet akut beavatkozást, itt erről szó sincs.
Ne ijesztgessétek már... :D nem vagy rákos! Az fájt volna vagy viszketett volna vagy valamit tuti éreztél volna
A fekete lehet szőrtüsző is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!