Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A koronavírus mikor fog...

A koronavírus mikor fog elérkezni magyarországra?

Figyelt kérdés

Körülbelül mikor fog a koronavírus megérkezni magyarországra? Úgy értem, hogy amikor az első magyar elkapja és diagnosztizálják is..

Akkor lehet majd számítani arra, hogy iskolák be lesznek zárva, meg minden közösségi tér? mozi áruházak plázák stb?

2020. febr. 1. 21:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én biztos forrásból állíthatom:

Magyarországra 2020. Február 20-án érkezik meg a wuhani koronavírus, méghozzá délután 18:24-kor! Viszont erről híradást mi csak másnap vagy talàn harmadnap fogunk kapni.

A következő héttől az összes iskola, egyetem be lesz zárva és majd csak szeptemberben lesz új tanèvkezdés! Addig viszont tanulj még picit, mert a mostani jegyekkel lesz lezárva a bizonyítvány!

Kitartás, 24-ig már nincs sok!!!!!

Utána pedig:

V

A

K

Á

C

I

Ó

!

!

!

2020. febr. 3. 06:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Mar itt van csak jól rejtőzködik. A csernobili radioaktiv sugarzas sem erte el hazánkat anno sőt el is kerülte. Mint utolag kiderult igencsak kaptunk belőle csak..hat nem szabadott rola beszelni..errol sem szabad beszelni ha itt van akkor sem..nincs itt nem is lesz itt.😃
2020. febr. 3. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!