Baba Vanga jóslatai alapján február 4.-én fogja behozni egy fertőzött ugróegér.
Ha tudná bárki is, hogy ilyen lesz-e, vagy mikor lesz, akkor már tudnánk róla. De olvass utána. Itt nem fog neked senki többet tudni, mint amennyit a netes cikkekben lehet olvasni.
2020. febr. 1. 21:36
3/12 anonim válasza:
Akkor sem... Szerinted lezárták Olaszországot, az USA-t, vagy Franciaországot, mert karanténba került pár beteg? A lényeg a karanténon van, a betegek vannak bezárva!
2020. febr. 1. 21:38
4/12 A kérdező kommentje:
Jó jó jó jóóólvan na. Csak kérdeztem. Direkt úgy, hogy kb... Értem, hogy a betegek vannak karanténban, de ha pl magyarországon 200ezer ember fertőzött, akkor biztos bezár minden, mert ki tudja, hogy ki elhet még fertőzött...
2020. febr. 1. 22:00
5/12 anonim válasza:
Szerintem beteg már van, csak a lappangási idő miatt ez még nen látszik.
2020. febr. 2. 08:04
6/12 anonim válasza:
Már nem csak Kínában van halálos áldozata, hanem itt Európában is (ez mai hír)
nem biztos h eljon, de lehet h eljon, lehet mar van aki at is veszelte es eszre sem vette. h mikor er ide nem
lehet megkosolni, eddig csak gyanu volt de mind negativ lett. influenza szeon van szval a hipochinderek tuti mar reg “elkaptak” es hat szegeny orvosok, a sok hulye konteos meg paragep biztos az idegeikre megy majd. karanten azoknak lesz akik betegek, nyilvan, aztan hogy a fertozottseg hany %nal terjesztik ki nemtudom, de nem is gyk tema, az itt tul ertelmes lenne :D de varosokra akkor sem
hiszem h kiterjesztenek
2020. febr. 2. 21:03
8/12 anonim válasza:
Egy hét alatt itt volt az eu-ban és azóta 12 óránként regisztrálnak egyet,majd akkor leszünk xarban ha elérte az 50-et,ott már nincs megállás...
2020. febr. 2. 21:29
9/12 anonim válasza:
#6, hol? Erről írtak ma, aki igazából kínai, vuhani lakos, csak elment nyaralni, és nem otthon halt meg.
mot hol? karacsony ota terjed a virus es nemreg ert csak ide. vagy mar ittvolt es joparan at is estek rajta ugy h nem haltak bele es nem is tudtak mi a bajuk. nemhiszem h lesz ennel nagyobb cirkusz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!