Koronavírus kezelése?
Itt a probléma csupán az volt, hogy nem kell kijelenteni BIZTOSRA dolgokat, hogy de, ez igenis úgy van, ha ezek közül semmi nincs alátámasztva. 🙆♀️ Én sem fogom elterjeszteni, hogy itt a világvége, ha nekem ez épp kipattan a fejemből, mert senki nem mondja, bizonyítja ezt. ;) Itt a gond csak is azzal volt, hohy biztosra voltak állítva nem alátámasztott dolgok, ráadásul, ahogy más is írta, rengetegen meg is úszták tüdőgyulladás nélkül, nem okoz minden esetben azt. 🤦♀️ Ha a 64%-ban hasznos válaszadó minden egyes koronavírussal kapcsolatos kérdéshez ezeket leírja, na az egy szép pánikkeltés! És sajnos sok a naív, mert félnek és mindent szóról szóra el is hisznek...
Egyébként ez valami óvoda? 😅 Mi az, hogy neked lehúzták a százalékot, kit érdekel? Engem hagy hidegen, ha megválaszolok egy kérdést, akkor ott hány százalékot mutat? Lemerem fogadni, hogy mi, akik lepontoztunk, mindenkinek az volt a problémája, amit már 20-szor leírtam: te nem alátámasztott dolgokat tényként kezelsz, hogy ezek biztosan így lesznek!
Utolsó előttinek: másra is gondolok, mi is szeretnénk kisbabát a párommal, a fogamzásgástló tablettát is elhagytam, de egyelőre mégis húzzuk a babaprojectet, ezek miatt. Amúgy 25 éves asztmás vagyok, tehát a krónikus betegségem is megvan, mégsem aggódom halálra magam, mint egyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!