Koronavírus kezelése?
A feleségem orvos és érdeklődött a járvánnyal kapcsolatban, de csak részleteket tudott meg, nagyjából erről van szó, ha igazak az információk:
Többféle módon lehet ebben a járványos betegségben elhalálozni és ez a betegség időbeli lefolyását is befolyásolja, bár a kiváltó ok természetesen a vírus.
A magas láz, az influenzaszerű tünetek kezdetben jelentkeznek, gyomorpanaszokkal kísérve, ami heves hasmenéssel jár, olyannyira, hogy a beteg teljesen legyengül.
Mozgásképtelenné válik, sőt már köhögésre sem képes, hogy megszabadulhasson a tüdőgyulladással járó váladéktól, így megfulladhat.
Amennyiben ez nem történik meg, teljesen kiszáradhat és az elektrolit háztartása felborulhat, mert még a víz sem marad meg benne, ez a második jellemző haláleset, de ez kórházban kezelhető rendszeres infúziókkal, ám otthon nyilván nem.
Végül súlyos vesekárosodás lép fel, ez mondjuk akkor is problémát okozhat később, ha valaki esetleg kilábal az akut állapotból és meggyógyul, mert a közben tönkrement vesével az életkilátásai csökkennek, de általában ez okozza a mortalitást.
Természetesen egyéb halálokok is elképzelhetők, hiszen olyannyira megviseli a szervezetet a heveny lefutása a betegségnek, hogy akinek egyéb problémái vannak, annak felerősödése közbeszólhat, például a szívpanaszokkal élőknél keringési rendellenesség, mert amúgy is gyakori az erős szívdobogás, ami a keringési rendszer összeomlásához vezethet esetleg.
Így nem lehet előre meghatározott okot mondani a közvetlen halálozásra és a betegség időbeli lefolyására, mindenki a saját szervezete erősségei, vagy gyengeségei által befolyásolva küzd meg a kórral.
Bevégezheti egy szívinfarktussal, megfulladhat tüdőgyulladásban, veseelégtelenségben is meghalhat és az immunrendszerének az állapota is jelentősen közrejátszhat, nagyjából egy rövid héttől /négy, öt nap/ egy hónapig is eltarthat a kór lefutása.
Az átlag talán nyolc-tíz nap, talán valamivel több, nincsenek pontos adataim.
#13 "Aztán azért rosszabb az influenzánál, mert MINDIG kialakul a tüdőgyulladás, kombinálva vese és gyomorpanaszokkal, ami következtében rendkívül súlyos állapotba kerülhet mindenki és aki esetleg túléli, az is nagyon megsínyli, de komoly az esély az elhalálozásra."
Nem alakul ki mindig tüdőgyulladás, az eddig megbetegedettek egyötöde gyenge tünetekkel megúszta.
Bocs, hogy a WHO-nak jobban hiszek mint neked itt anonim.
Engem is érdekelne hol rendel a felvilágosult asszony!
A baromságokat meg le pontozzák, nem tudod utolsó?
A Margit kórházban dolgozik az asszony.
De egyébként van egy rendkívüli hír:
A WHO nemzetközi vészhelyzetet hirdetett a koronavírus okozta járvány miatt
Ne legyetek naivak!
Egy anonim szava, amit csak úgy magától kijelent, mindig többet ér, mint a hivatalos források...
Szerintem meg más okozta ezt az egészet, nem a kígyók, nem a denevérek. És akkor most én is írjak le egy összeesküvés elméletet? 🤔 Amit biztosra kijelentek...igaz, nem erősíti meg sehol semmi, amit gondolok, de ugyan...itt már mindenki biztosra állíthat mindent, amit gondol.
#23, persze, hogy nem. De mi biztos rosszul tudjuk meg az orvosok is. Biztos, hogy tévedünk, sőt valószínű átverés a túlélési arány is. 😂 Alattomos vírus, de szerintem közel nem jelenti azt, hogy mindenki elkapja és igenis mindenkinél tüdőgyulladást okoz. Szép is lenne. De ezt mi rosszul tudjuk. 😁
Legyen neked igazad, sajnálom, hogy jóindulatból többször írtam és cserébe hálából jól lehúztátok a százalékomat, rosszul tettem, de tanultam belőle.
Amúgy is tökmindegy, mindenhol szigorú járványügyi intézkedéseket hoznak, karantént, meg senki nem fogad már repülőt Kínából, csak mi, így várhatóan nagyon is lehetséges, hogy rövidesen találkozhatunk vele, mert semmit nem tesznek ellene és tényleg őszintén kívánom, hogy ne az legyen, mint amit hallottam és írtam nektek.
Kiszálltam.
Szerintem a 17:28-as hozzászólást olvassátok el és értelmezzétek.Egyáltalán nem mondom,hogy kihal az emberiség és,hogy ez a legveszélyesebb vírus a világon de azért nem kéne egy sima megfázásként kezelni.Ha esetleg te,kezdves kérdező egy fiatalkorú ember vagy,mivel gondolom az vagy,gondolhatnál az idősekre,gyerekekre,gyenge immunrendszerű emberekre is,akiket viszont enyhén fogalmazva elég szépen ágynak tudna dönteni ez a kór,nem csak magadra.Valószínűleg azért van 56millió ember karanténban és azért szakítják meg sorra a kereskedelmi kapcsolatokat és repülőjáratokat Kínával,valamint azért van mindenkin maszk és sok emberen még védőszemüveg is Kínában,mert kuc-kuc és mindenki meggyógyul,hiszen ez csak egy egyszerű megfázás.
Nem magyarázok tovább semmit,ha a százalékarányosat nem érted ennél jobban sajnos szerintem már senki nem tudja neked elmagyarázni mint ahogyan néhány hozzászóló próbálta, akármilyen végzettsége van..😂De biztos te foglalkozol ilyenekkel,ha ennyire értesz hozzá,ne tegyél fel ezzel kapcsolatban kérdéseket itt,ha rajtad kívül mindenki hülye..
Jó egészséget kívánok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!