Alvászavarban szenvedők hogy oldjátok meg a felkelést?
Nem jó ötlet, csak felerősíted a problémát. Ha délután alszol (és utána felkelsz az esti teendőkhöz), akkor utána még kevésbé fogsz tudni visszaaludni, késő éjszaka alszol be, a reggeli kelés még pocsékabb, ha ugyan el nem alszol.
Az inkább működőképesebb, hogy csakazért sem pihensz le, mikor hazaérsz, és akkor egy idő után kidőlsz - gondolom, ezt akarták a szülők is anno.
A délutáni alvás akkor lehet működőképes, ha ott tudsz "rendesen" aludni, azaz mondjuk hajnali 3-4ig egyhuzamban - és akkor a normál esti teendők neked hajnalra, munka elé datálódnak. Viszont ezzel a szociális kapcsolataid a nullára fognak visszaesni, hiszen átlagos időben vagy dolgozol, vagy alszol. Ezt a párod sem tudná tolerálni.
Nagyon akarom ezt a melót, volt hogy annyira elaludtam suliban, hogy már be se tudtam menni.
Egyedül a Tryptophan hatott, max még azon gondolkodom + ezzel a délutáni alvás kombinációval szerintem elég jól ütne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!