Alvászavarban szenvednék? Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Kutyusommal aslszom,és gyakran arra ébredek,hogy ütöm,rugdosom,és folytogatom szerencsételn állatot. Félek,ha egyszer gyerekem,lesz,vagy barátommal alszom velük is ezt fogom csinálni,nem tudom,hogy ez normális-e,és mit tehetnék ellene:S2010. jún. 18. 08:15
1/5 anonim válasza:
Ez nem alvászavar.. csak mozgolódsz forgolódsz.
Az alvászavar az amikor nem tudsz elaludni, nem alszol csak amikor a végkimerültség utolér.
2/5 anonim válasza:
Az alvászavar az, amikor rendszeresen nem tudsz aludni, vagy túl sokat alszol. Vagy éjszaka helyett sokszor nappal alszol, mert éjszaka nem tudsz. (A hajnalig olvasás nem alvászavar.)
Viszont: ne aludj a kutyával, valószínűleg ez megoldaná a problémát, még mielőtt lenne barátod.
3/5 anonim válasza:
Ha így pontosan tudod, hogy miket csinálsz a kutyával éjjel (még fojtogatod is??), nem lenne jobb mindkettőtöknek, ha nem az ágyadban aludna?
4/5 A kérdező kommentje:
Jobb lenne,ha nem ott aludna,de mivel kicsi kora óta az ágyban lszik nem tudom erről leszoktatni. A szobából nem tudom kicsukni,mivel harmónika ajtó van,és addig kaparja még be nem jut.
2010. jún. 18. 09:02
5/5 anonim válasza:
Mindenképpen meg ér néhány álmatlan éjszakát,ohgy tudj aludni... főleg,.hogy itt a nyári szünet...fogod kiteszed.. sajnos ezt régen elrontottad, de talán még helyre hozható... vagy el kell paterolni a kutyát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!