Szerintetek van ra esély, hogy ha eldurvul a helyzet a koronavírus miatt elmaradjanak majd nyári nagy fesztiválok?
Eléggé nagy valószínűséggel elmaradhatnak.
Van valakinek egyéb NAPRAKÉSZ információja a nyári nagy fesztiválokról?
Ui: biztosan szívesen olvasná tovább a Tisztelt Kérdező az időközben beérkező válaszokat/tudósításokat...
Az a legnagyobb problémád, hogy a nyári fesztiválok elmaradnak?
Szerinted Angliában, ahol nagyobb hagyománya van a lóversenynek, mint egy akármilyen nyári fesztiválnak, most egyetlen futamot sem rendeznek. Az újkori olimpiának is már 120 éves hagyománya van, a nyári fesztivál eltörpül az olimpiához képest, mégsem rendezik meg. Foci EB, Wimbledon tenisz, semmi nincs, te mégis a szar nyári fesztiválok miatt görcsölsz?
A haverok, meg zene van anélkül is, hogy az ember körülvenné magát másik 100 ezer részeggel. Ezt nem értettem soha.
Na, mindegy. Ha valami tiltást érdemes fenntartani sokáig, az pont az, hogy sehol ne tobzódjanak egymás hegyén-hátán az emberek. Mindent mást viszont fel kéne oldani, sőt be sem kellett volna tiltani.
A jövő nyarat még nem tudjuk, hogyan alakul majd (2021. év), de azt igen, hogy most a téli időszakban kezd IGAZÁN ELDURVULNI A HELYZET!!!
Olyan riasztó adatokat hallottam fél füllel a rádióból november 21. és december 10. tájékán, hogy ismét elkapott egyfajta szorongás hirtelen...
88 éves nagymamám eddig elég jól bírja (se kórház, se idősotthon, a bevásárló körútjainak távolságát igyekszem felügyelni az egyéb hétköznapi tennivalóimhoz képest.) Na, persze társadalmi kötelezettségeim teljesítése mellett. Ez elég tág fogalom nyilván - sok mindent érthetünk alatta.
Én is ugyanígy vigyázok, immunerősítőzök amilyen eszközökkel csak tudok (mostanában Béres Csepp Extra és C vitamin.) Szerencsére nem kellett megvenni a cseppeket, AJÁNDÉKBA KAPTAM NEMRÉG egy közeli jó ismerőstől.
Ui: ki az, akinek - akár 70 év feletti - hozzátartozója van? Hogyan alakult az egészségi állapotuk/lakhatásuk/magánéletük éltesebb napjaikra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!