Mire gyanakodnátok ezekkel a tünetekkel?
Figyelt kérdés
Alvászavar, kis megerőltetéstől hirtelen megugró pulzus, remegő kezek, remegés a testben. Folyamatos izomrángás a test minden táján, fekvő helyzetben lüktetés a kezekben. Egész napos fejfájás, néha fájdalom a mellkasban és gyengeségérzet.2020. jan. 29. 12:33
11/20 anonim válasza:
Ahogy nézem, a te bajod a hipochondria, miel egyrészt az orvos szerint sincs bajod, másrészt minden lehetséges tippet eleve elutasítasz.
Pl. Alzheimered lehet 19 évesen, mégha nem is túl valószínü.
De ha elkezded magad figyelni meg stresszelni, az önmagában kiválthat ilyen tüneteket és ez kifejezetten jellemzö a hipochondriára!
12/20 anonim válasza:
Séta lefekvés előtt akár zenével... Nem kell futni... Sétálsz egy kicsit hazamész iszol egy sört és tuti az alvás
13/20 anonim válasza:
Utolsó vagyok... Dohányzol? Nekem akkor voltak ilyen tüneteim amikor sokat szívtam
14/20 anonim válasza:
Ha sose pihentető az alvás, alvásvizsgálatra is kérhetsz beutalót.
15/20 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom és inni sem most fogok elkezdeni, főleg hogy az orvos is kifejezetten tiltja. Azt nem vitatom, hogy valamilyen szinten hipochonder vagyok, de ezzel a szívproblémás dologgal már jó ideje küzdök. Én próbálok nem rá gondolni, de akkor is szarul vagyok ha olyasmit csinálok ami lefoglal. Csak addig pánikolok valamin amíg el nem mondják hogy mi a bajom, utána megnyugszom és kivárom, de most egy hónapja csak azt hallgatom hogy "talán ez vagy az az ok.., de nincs semmi extra..", eközben egyre rosszabbul vagyok.
2020. jan. 29. 14:33
16/20 anonim válasza:
Ha mondja, hogy ez-az az ok talán" akkor nem küld kivizsgálásra?
17/20 A kérdező kommentje:
csak kardiológushoz küldött, a többit mintha meg sem hallotta volna.
2020. jan. 29. 14:47
18/20 anonim válasza:
Ezt a "szívproblémát" már jó ideje kérdezgeted, eygyelten szakorvos sem talál semmit, de te továbbra is beképzelsz magadnak tüneteket!
Menj el pszichológushoz és kezeltesd a hipohondriádat, azzal jutsz a legtövább!
19/20 anonim válasza:
Menj el maszekba akkor, ne várj március végéig ha ennyire aggódsz. 1 héten belül kapsz időpontot.
20/20 anonim válasza:
Azért mert iszol egy doboz sört vagy egy deci bort az még nem piálás és nem leszel alkesz... Sőt a pici szívecskédnek és a cuki idegeidnek is jót tenne... Pszichésen vannak gondok keress egy pszichológust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!