Orális szex után fura, bűzös szájszag?
Figyelt kérdés
Pár napja kielégítettem orálisan egy fiút. Félek, hogy elkaphattam valami gombát, eléggé kellemetlen szagú, bűzös volt a pénisze. Még mindig érzem a számban azt a kellemetlen szagot.
A srác állítólag szűz volt, és nem a számban ment el.
Kell félnem valamitől?
2020. jan. 26. 12:38
1/7 anonim válasza:
Máskor mosasd meg ha ilyen dolgokat kérnek tõled.Használj szájfertõtlenitõt,ha nem mulik el irány az orvoshoz.
2/7 anonim válasza:
Máskor ha ilyen van, tényleg szólj neki, hogy mossa meg előtte alaposan. Alapvető lenne, de fertőzések ellen leginkább az óvszer véd.
3/7 A kérdező kommentje:
Listerine vagy hasonlók jók?
2020. jan. 26. 12:57
4/7 anonim válasza:
Ezüstkolloiddal öblögess 25 napon át. Reggel-este 2-2 teáskanállal.
5/7 A kérdező kommentje:
Esetleg a HIV-fertőzés elkapható?
2020. jan. 26. 20:40
7/7 anonim válasza:
Hova jutott a világ,hogy már el sem merjük küldeni a pasikat fürödni...
Máskor ilyenkor azonnal küldd el fürödni. A másik meg,hogy igényes ember csak zuhany után orálozik,az nem olyan hogy jó lesz,ha tegnap este fürödtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!