Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Állandó szédülés mitől lehet?...

Állandó szédülés mitől lehet? Már megőrülök!

Figyelt kérdés

vissztérő tünet ez nálam. De akkor hónapokig tart. Nem forgó jellegű a szédülés, hanem olyan, mintha hajón lennék, lebegnék. Már idegileg is nagyon megvisel. A legrosszabb, amikor fekszem. Akkor rendesen olyan érzésem van mintha zuhannék. Mintha így hirtelen megzuhannék. Aludni sem tudok már tőle. Voltam koponya MR-en és minden oké volt. Vérképem is jó. Fül orr gégészetre jövő héten megyek. Fülem egyébként nem fáj, meg fejmozgatásra sem erősödik (szóval nem hiszem, hogy bppv)

Már lassan egy hónapja tart. Tegnap óta mintha a fejem is elkezdett volna zúgni. Bár mint mondtam nem sokat alszom és tiszta feszült vagyok. Olyan, mintha le lennék szedálva. Mintha álmodnám a külvilágot. Szóval fuh. Sorolhatnám miket érzek. Kérdés, h ezeket a feszültség miatt vagy a szédülésem oka okozza.

Van akinek volt màr hasonló?

2020. jan. 24. 19:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szia. Hogy vagy azóta? Meg lett hogy mi okozta a szédülésed?
2020. máj. 16. 12:15
 12/19 A kérdező kommentje:

Sajnos nem nagyon javulok, csak max a szedules milyensege valtozik. :(

Es elvileg Veszibularis Migren. Ami nagy ritkan de tud honapokon at tarto folyamatos tunetet okozni, fejfajas nelkul.

2020. máj. 16. 13:49
 13/19 anonim ***** válasza:
Azért kérdeztem mert nekem is hasonló tüneteim vannak tavaj óta és nem javul. Nincs véletlenül MDDS betegségünk? Én arra gyanakszom. Csak sajnos az orvosok rá mondták hogy pszihoszomatikus a betegségem és nem hajlandóak tovább vizsgálni.
2020. máj. 16. 14:07
 14/19 A kérdező kommentje:
Írtam privát üzit!
2020. máj. 16. 15:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Én tegnap este kezdtem el szédülni, ezt megelőzte egy pánikroham. Lehet az egymáshoz köze szerintetek?
2020. jún. 7. 18:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Pszihés alapon is lehet imbolygó szédülés
2020. jún. 7. 19:15
 17/19 anonim ***** válasza:
Aha olyasmi, köszi a választ, és mindenkinek jó egészséget kívánok :)
2020. jún. 7. 19:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Igyál citromfű teát az segít. Meg a Valériána tabletta is segít csak hoszszabb ideig kell szedni, nem fog egy két tabletta után jobb lenni.
2020. jún. 7. 19:27
 19/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Bocsi, tudom regi poszt. Kérdező hogy vagy?

Nálam 2 éve kezdődött. Néha elmúlik, néha 3-4 hétig is szédülök.. idegességre,pánikolásra erősödik.

Leleteim negatívak, kivétel a csigolya.

2023. márc. 4. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!