Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fáj a torkom mi tévő legyek?

Fáj a torkom mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Na szoval az van, hogy pénteken elementem a háziorvosomhoz mert nagyon fájt a torkom. Írt gyógyszert amit eszek is. Javult, javult a torokfájásom de még nem az igazi. Holnap ha visszamennék a háziorvoshoz, hogy még mindig fáj a torkom akkor beküldene a gégészetre vagy nem. (Gégészetre nagyon nem akarok menni). Írna a doki másik gyogyszert vagy elkuldene gégészetre?
2020. jan. 19. 18:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell tudni, te ismered. Az enyém ilyenkor ír még egy gyógyszert. Amit kaptál, az antibiotikum? Lehet, hogy még nem telt el elég idő. De ha el akar küldeni, jogodban áll azt mondani, hogy nem szeretnél (én is utálom a gégészt), hanem inkább próbáljon meg egy másik gyógyszert.
2020. jan. 19. 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Jajj, nekem is. Nekem két napja kezdődött. :(

Szerintem ez az influenza, és majd arra kapsz gyógyszert. A családtagjaim, akik már átestek ezen, antibiotikumot kaptak. Egyheteset.

2020. jan. 19. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Fokhagyma! Egyél fokhagymát, 3-4 gerezdet rögtön elmúlik!

Eheted pirítóssal, bundás kenyérrel. Mellette még jó a vöröshagyma is, mindkettőnek baktérium ölő hatása van! De szerintem legjobb a fokhagyma!

2020. jan. 19. 18:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Én is antibiatikumot kaptam. Tavaj amikor ez volt velem (fájt akkor a fülem is) beküldött fül-orr-gégészetre
2020. jan. 19. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem most legutóbb a mentolos rágó hatott rá egyedül! Vicc, de így van! A legerősebbet próbáld ki!
2020. jan. 19. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom: beküld -e a gégészetre. Nem tudom, hogy milyen képleteket lát ha belenéz és miképp dönt.
2020. jan. 19. 19:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Jól értem akkor, hogy még végig sem vitted az antibiotikum kúrát? Szerintem először szedd végig, pláne hogy írtad javul is. Ezelőtt nem hiszem, hogy beküldene.

Amúgy vannak házi praktikák, sós vizes öblögetés, gyömbér, fokhagyma stb. RENGETEG folyadék.

2020. jan. 20. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!