Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek hogy ne fájjon a...

Mit tegyek hogy ne fájjon a torkom és ne legyek lázas?

Figyelt kérdés
Az a legrosszabb hogy nagyon fáj a torkom de annyira ha hapcizok majd be csinálok úgy fáj meg mar, a víz csípi. Köhögni egyáltalán nem tudok ez miatt, pedig kellene hogy felszakadozzon. És beveszek egy Rubophent de csak addig tart amíg ki nem megy a hatása. Vasárnap óta ebbe vagyok és egyre rosszabbul. Kaptam tegnap az orvostól antibiotikumot meg köptetőt. Iszom a rengeteg ACC-t, mézet, teát de csak rosszabb. Azt olvastam hogy Unicumot kell inni lefekvés előtt és másnapra jobb lesz. Szerintetek? Már bármi jó lenne, csak meggyógyuljak. Annyira félek, hogy hétfőre nem gyógyulok meg, és félévi jövő héten. Rengeteget hapcizok eddig nem de ma sokat. Már jó pár napja nem tudok aludni annyira fáj a torkom. Mikor lélegzek és minden a torkomra megy aaaahh nagyon fáj. Fel is vagyok fázva. Nem tudom hogy aludjak olyan fájdalmaim vannak. Valami tippet mondanátok? Házi módszer esetleg?
2017. jan. 11. 18:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Majd az antibiotikum segít pár nap alatt, addig is gargalizálj sós vízzel, ez nagyon jó a torokgyulladásra, nekem hamar elmulasztja a fájdalmat.
2017. jan. 12. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!