Végbél válladékozás, mi okozza?
Ja igen, kettővel előtti válaszoló vagyok, végbélben is okozhatja pl gyulladás, aranyér, repedés ami nehezen gyógyul.
De azzal általában kis vérzés is jár.
Nekem többször volt ilyen váladékozás, de max 1-2 napig tartott és olyan, hogy magától olyan volt a fenekem nem volt, csak szellentésnél. Azt mondta a doki irritációtól előfordulhat, végbélrepedésnél/criptitisnél (végbélgyuszi), de IBS-esek körében sem ritka, viszont azzal meg puffadás és hasfájás szokott járni.
Mindenképp első körben proktológiára menj el.
Olvasok most ebben a temaban. Proktologus szakorvos kellene.
Haziorvos beutal szakorvoshoz ugy mukodik.
Vagy ha van ceges biztositasod igenybe veheted.
Manapsag megeri maganbiztositast is fizetni ...
Nyiss egeszsegpenztarat,pl otp egeszsegpenztar, ha maganba mesz, akkor el fogod tudni szamolni es kapsz majd adovisszateritest.Legyen ugyfelkapud, ott latni fogod mennyit. ( en ezt elszurtam elegge, ha a nav megcsi alja az adobevallasod, latni fogod ugyfelkapun is mennyi jar majd vissz)
Ha nem orvosi ut, akkor keress egy nagyon jo termeszetgyogyaszt. Nekem a fitoterapia es az iriszdiagnosztika valt be.
Hogy coliakalias vagy e vagy laktozerzekeny, az a vizsgalat van TB re is, a hazi orvos be tud utalni .
Van viszont nem coliakalias glutenertekenyseg is, olvass utana.
Etelintolerancia tesztbol jo amit verbol neznek, de jo a biorezonancias is . Tb re csak etelallergia teszt van.
Kezdd el rendbe szedni magad, ha gyulladas van attol lehet allandoan rossz a kozerzeted.
Plusz egy ilyen dolgot szegyelni fogsz a leendo parod elott ....fiatal vagy rendezzed ezeket, ne maradj le semmirol.
Magan van tobb arkategoriaban is.
Szemelyszerint ha proktologus akkor maganba mennék, vannak dolgok ahova ne nyuljon tb s orvos ugy vagyok vele.
Amiket olvastam h zajlik a proktologiai vizsgalat...ott is beleneznek az emberbe .....a vegbeltukrozes az más nekem az jott le, de ennyi ev alatt azt lehet csinaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!