Végbél válladékozás, mi okozza?
Szia!
Nagyon sajnállak!
Parazitára teszteltek? Különböző férgekre gondolok... Tudom, undi, de talán ez is lehet probléma.
Gluten-intolerancia, Crohn-betegseg, valamilyen belgyulladas...
Nagyon, nagyon sajnalom. Ertem, miert titkoltad. Most itt a Covid. De muszaj a vegere jarni valahogy.
Viszont nem lehet, hogyha aszerint probalnal dietazni, mintha Crohn-beteg lennel, az sokat javitana? Bevallani a kisebbik fele, ez is penzkerdes, gondolom. De Google-ozz utana Crohn es liszterzekenyseg eseten mi az, ami kerulendo foleg.
Szia kérdező!
Azóta mi újság veled, jobban vagy?
Nekem csak az fura ebben az egészben, hogy nem mutatott a vérkép gyulladást? Vagy az UH? Mert annak is kellett volna, ha ez attól van. Én úgy tudom IBS-nél is előfordulhat minimális váladékozás, de nem ennyire, hogy magától jön így kifelé, ez elég érdekes. Nekem sipoly lett volna a gondolatom.
De kiderült valami végül?
Sziasztok! Kis státusz jelentés:
Ugyan úgy nem múlt el. 8-9 éve minden nap ezzel küzdök.
Azóta viszont elköltöztem otthonról, már Magyarországon élek,saját fizetésem van, és fizetem a TB-t, de még nem sikerült rávennem magam, hogy elmenjek egy orvoshoz. Leginkább azért mert fogalmam sincs, hogy hogy működik, kihez kell menni, hova, meg ilyesmi. Úgyhogy ez még várat magára. Ha valaha is lesz valami megoldásom erre, ez lesz az első portál ahol közölni fogom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!