Lassan egy hete tartó fejfájást?
Még az elején leszögezném hogy nagyon fejfájós vagyok, front, stressz, a szemem romlása, nagyjából bármi kiválthatja, tini korom óta szenvedek tőle. De ez most más jellegű, általában migrénem szokott lenni, de most csak a tarkómra/fejem hátsó részére korlátozódik a fájdalom, és csak a rosszabb napokon terjed rá az egész fejemre. Reggel jelentkezik, napközben változó, de általában alig vagy egyáltalán nem érzem, és estére, a lefekvés előtti órákra erősödik fel nagyon. Pár napja pedig a szemem is csúnyán bevérzett estére, ezért is gyanakodtam magas vérnyomásra a tünetek alapján, de én pont hogy világ életemben alacsony vérnyomású ember voltam. Leginkább a stresszre és a monitor bámulásra gyanakszok, próbálom pihentetni a szememet és terelni a figyelmemet amikor tudom, de az idegesség attól még jelen lesz darabig.
Háziorvos tudna ezzel kezdeni valamit, vagy csak várjam meg amíg véget ér ez az időszak? Vagy az is lehet, hogy más okozza? Egyéb tüneteim nem igazán vannak, csak egy múló megfázás, és a fájdalom miatti enyhe hányinger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!