Valaki van itt mitrális billentyu elégtelenséggel?
Figyelt kérdés
2020. jan. 4. 09:38
2/11 A kérdező kommentje:
Vannak tuneteid es ha igen melyek azok ?
Nekem van arritmiám
2020. jan. 4. 10:27
3/11 anonim válasza:
Nekem is van mitrális prolapsus+jelzett inszuff. Nekem extraszisztolé szokott lenni, szív kihagyás nagy bedobbanással, de szedek rá bisoblock béta blokkoló gyógyszert. Lehet, hogy neked is extraszisztoléd van?
4/11 A kérdező kommentje:
Igen, pont ez amit leirsz
2020. jan. 4. 11:31
5/11 anonim válasza:
Nekem 29 éve állapították meg. Akkor naponta többször voltak extráim, illetve palpitació érzésem (ez az amikor a nyakadban,füledben, stb. is érzed a szívdobbanásokat), illetve a pulzusszámom rendszeresen 100 fölött volt. Eleinte csak akkor kellett Betalocot bevennem amikor érzetem az extrákat ás a szívdobogás érzést. De mivel ez mindennapos volt, és a pulzusszámom is sok, egy idő után naponta kellett szednem. Azóta sokat javult a helyzet. Már csak ritkán vannak extráim,a nyugalmi pulzusom 70 és 85 között ingadozik és sokkal jobban érzem magam. Te szedsz valamilyen gyógyszert rá?
6/11 A kérdező kommentje:
Csak ha fibrillacióm van , vagyis olyan erzes , akkor veszek be metoprololt . Nincs túlsúlyod ?
2020. jan. 4. 13:34
7/11 anonim válasza:
Most már van kb.8 kiló túlsúlyom,de ez csak kb. 4 éve. Rohamaim viszont előtte is voltak,sőt fiatalabb koromban több,mint most.
8/11 yoshimitcu válasza:
Szia nekem mellkasi szorítás. Neked is előfordul?
9/11 anonim válasza:
Nekem is mitr.prolapsus van. Én érzek extraszisztolét is, és mellkasi nyomást is, elég gyakran.
10/11 anonim válasza:
Milyen neműek vagytok válaszolók?
Kíváncsi vagyok a férfiaknál vagy nőknél gyakoribb-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!