Teljesen el vagyok keseredve aki hasonlo helyzetbe van vagy tud valami jot mondani kerem irjon enyhe sziv billentyu elteres talaltak terheseg alatt?
Mitralis prolapsus, mi?
Minden második embernek van nagyjából. Többek között nekem is. Ezzel még száz évig élhetsz.
Kérdező, egész egyszerűen próbáld elfogadni, hogy vannak olyan esetek, amik nem kivédhetők.
Tudom mit érzel, mert én magam is voltam a te helyzetedben (apukám, 36, agyvérzés, de előtte lábon kihordott 2 szívrohamot). Kb 22 éves koromtól néha fájt a mellkasom, szentül meg voltam győződve, hogy nagy baj van. Évekig jártam orvostól orvosig, magán, tb, minden, hiába mondták, hogy nincs bajom a billentyűhibán kívül, nem bírtam megnyugodni. Aztán rájöttem, hogy így egyszerűen nem mehet tovább, az orvostudomány nem képes nálam kimutatni semmit, és kész, tehát ha holnap felfordulok, az a sors akarata, és nem tudok ellene semmit tenni az évi egYszeri szűrésen kívül. Erre megnyugodtam. Kötöttem egy nagy ôsszegű életbiztosítást, ha kipurcanok, akkor legalább a gyerekemnek lesz 30 millája, anyagilag egy jó ideig nem lesz gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!