Milyen betegség ez?
Figyelt kérdés
Egy veszekedés során beállítja magát áldozatnak, úgy, hogy ő kezdte az egész konfliktust.
Olyannyira állítja be, hogy felhív különböző családtagokat, azért, hogy elmondja nekik, hogy szemtelenek vagyunk(még akkor is ha nem).
Akinek van bármi kérdése, vagy ötlete írjon, mert fontos!
2019. dec. 24. 22:35
2/5 anonim válasza:
1. vagyok. Ez nem ötlet, hanem tény. Elfogadsz egy tanácsot? Menekülj árkon-bokron keresztül! Ne is nézz hátra, csak menj! Ha nem teszed, kinyír, lelki értelemben. Szóltam.
3/5 A kérdező kommentje:
Az édesanyámról van szó, előle nem menekülhetek, segíteni szeretnék rajta.
Tudok esetleg valahogy?
2019. dec. 25. 01:00
4/5 anonim válasza:
Sokáig énis borzalmasan nárcisztikus voltam, hasonló viselkedéssel. Nagy szerencsémre felhívták rá a figyelmem és pszichológus segítségével sikerült megváltoznom.. nagyjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!