Ez lehet szívinfarktus?
Figyelt kérdés
Két hónapja voltam EKG-n ott mindent rendbe találtak, most azonban megint eléggé fáj a mellkasom, és eléggé rosszul vagyok. Lehet baj, vagy csak megint ráparázok? :/2019. dec. 19. 13:27
23/27 A kérdező kommentje:
Igen, valszeg az lesz egyébként mert evés után jött elő, és most azért már alábbhagyott, inkább csak a jobb féltekén érzem.
2019. dec. 19. 21:19
24/27 anonim válasza:
backi 18 évesen aztán marha valószínű, hogy szívinfarktust kapsz .. 0 simán magas egy kicsit az elmondottak alapján a savad és fáj a gyomrod, jön föl a sav és olyan, mintha a szíved fájna. Amúgy meg nem véletlenül nem küldtek tovább kardiológiai vizsgálatokra, mert nincs is miért.
25/27 anonim válasza:
15. De jó megerkezett az ügyeletes elmebeteg. 🙈
Hol fáj pontosan a mellkasod és mit jelent az, hogy rosszul vagy? Ennyi alapján nehéz segíteni. Rosszullét lehet sokféle. Szédülsz, fulladsz? Vagy mit érzel mikor rosszul vagy? Ekg amúgy nem mutat mindent. Jó lenne egy uh esetleg egy dopler. Tüdő is okozhat mellkasfájdalmat. Egy röntgen sem ártana.
26/27 anonim válasza:
Okosok! A kérdező még ma reggel is él,sőt a panasza is csökkent. Ha hiszitek,ha nem egy 18 éves fiatalnál NEM INFARKTUS az ELSŐDLEGES,ami mellkasi fájdalmat okoz. Itt leírtak, leírtunk sok más lehetőséget is. Amíg a fájdalom jelleg, pontos helye, az,hogy mozgásra változik-e, nem tisztázott,addig nem kéne infarktussal riogatni!
27/27 A kérdező kommentje:
Srácok/lányok nyugi, valóban csak a reflux volt, én hibám volt rápánikolni.. Nyugi, veszekedni tök felesleges.. :D
2019. dec. 20. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!