Két hónapja voltam EKG-n ott mindent rendbe találtak, most azonban megint eléggé fáj a mellkasom, és eléggé rosszul vagyok. Lehet baj, vagy csak megint ráparázok? :/
Tán orvos vagy, hogy ennyire diagnosztizáltad az éteren keresztül a kérdezőt. Távgyógyítasz is XD Jó hogy nem már receptet írsz neki.
2019. dec. 19. 14:30
12/27 anonim válasza:
10. Tenteljesen hülye vagy. Dehogy van onfarktusod és ez nem is szívprobléma. Ha.nagyon aggódsz kérj egy neutalót a kardiológiara csinalnak szív uht és megnyugodhatsz. Ez inkabb idegnecsípődés lejet vagy a tüdőddel lehet valami gond a.sok köhögés miatt. A tüdőgomdozóba hasznosabb lenne elnézni.
2019. dec. 19. 14:41
13/27 anonim válasza:
14.41
Tám bisztossan tündőembulijája vann. Köszönnyükk a bemjutalót duktor urr. XD
2019. dec. 19. 14:46
14/27 anonim válasza:
Tényleg orvos vagyok, úgy hogy szívesen!
2019. dec. 19. 15:57
15/27 anonim válasza:
15.57
Hát ha te orvos vagy, akkor én meg pap vagyok! XD A helyesírásodat elnézve, neked jó ha a 8 általánosod megvan XD
2019. dec. 19. 16:34
16/27 anonim válasza:
Angina pectorist sokminden okozhat. Lehet az érelmeszesedéstől a vérképet megkéne nézni az ldl és hdl koleszterin arányát ekg pedig csak akkor jelez ha bizonyos mértékű elhalás már megtörtént , ultrahangon voltál?
2019. dec. 19. 16:39
17/27 anonim válasza:
ÁÁÁ kérdező, véletlenül se valódi orvoshoz menj el ilyen jellegű panaszokkal. Írd ki a Gyakorira, aztán majd itt a 15 éves tinikék, meg a kasszás Erzsikék majd diagnosztizálnak.
2019. dec. 19. 16:56
18/27 A kérdező kommentje:
Háziorvos már nem volt, ügyelet meg még nem, ezért meg csak nem hívok mentőt, ezért mertem megkérdezni, de okoskodj nyugodtan, az megy. :D
2019. dec. 19. 17:38
19/27 anonim válasza:
Kardiológusnal voltál? Milyen vizsgálatokat csináltak? Nekem a háziorvos 5 hónappal a panaszok kezdete utan adott csak beutalót (kb kikönyörögtem), még 3 hónapot vártam az időpont miatt. Az ekg és terheléses ekg nagyon jó lett de uh-n látszódott, hogy a szív jobb kamrája ki van tágulva, majd januárban lesznek még vizsgálatok de szerencsére nagyon alapos orvoshoz kerültem.
Szóval ha még nem voltál krdiológián akkor mindneképp kérj oda időpontot.
2019. dec. 19. 20:09
20/27 A kérdező kommentje:
Csak EKG-t csináltak, de akkor mindenképpen kérek egy beutalót, köszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!