Szúr a tüdőm környékén, mit tegyek?
Néha előfordult eddig, hogy megfájdult valahol a mellkasom. Pontosabban, levegővételkpr igen erős, nyilaló, szúró fájdalom - minden levegővétel kínzás, viszont egy nagy levegőtől el szokott múlni. Gondolom ilyenkor beszorul a levegő.
Ugyanez a problémám, csak annyi a probléma, hogy eddig max 2 havonta szúrt be a tüdőm, de a mostani két hétben ez igen gyakorivá vált. 3-4 naponta, majd két naponta, naponta, naponta többször, és nagyon fájt. Eddig elmúlt, de most nem akar elmúlni, alig merek nagy levegőt venni, iszonyat fáj, mintha késsel szúrkálnák. És eddig csak max 5 percig éreztem, de most 4 órája jelen van, és nem csak egy ponton érzem, mint eddig, hanem az egész bal tüdőmnél kisugárzik, bal vállba is belesajog. Ez is lehet egy ártalmatlan beszorult légbuborék? Ráadásul lehetek olyan szerencsétlen, hogy naponta is megfájdul?
Két hete volt egy megfázásom, azóta ingerköhögésem van, főleg lefekvéskor és erős szagoktól.
Laikusként bámészkodtam az interneten, beírtam, szúr a tüdőm. Kiadta a tüdőgyulladást, mellhártyagyulladást és a légmellt.
Tüdőgyulladásom már hétszer volt ezért tudom, hogy milyen érzés. Inkább a légmelltől tartok, pont olyan érzésem van. Lehetséges ez?
Az orvosomtól tartok, nem nagyon vagyunk egymással kibékülve, meg nem szokott sokat a betegekkel foglalkozni. Ha bemegyek a háziorvoshoz azzal a panasszal, hogy egyre többször szúr a tüdőm, megvan a rizikó a tüdőgyulladásra, tüdő problémáira és ingerköhögésem van, ami egyre erősebb, akkor csak nem röhög bele a szemembe, ugye?
18 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!