Káros telefon mellett aludni?
Miért ne ébrednél fel? Altatóval alszol, vagy mi?
Tedd a padlóra (ne szőnyegre), ne a fejed alá. Biztos, hogy felébredsz rá, ha a leghangosabbra teszed a hangerőt, és ha a legidegesítőbb csengőhangot választod, nem valami altató jellegűt.
Ha a 2000 MHz nem káros (mert ugye nem ionizó), akkor a 2450 MHz sem káros? (mert ugye még az sem ionizáló)? Mert ahogy gyorsan kigugliztam, a mikrohullámú sütők ezt használják melegítésre. ( [link] ). Meg egyszer sikerült a villát a tányérban felejtenem és kb. tüzijátékot kaptam a mikrón belül 😂
És akkor például más nem ionizáló frekvenciáknak nem lehet hasonló hatása, csak a 2450-nek? Vagy esetleg valamilyen más hatása, ami az emberre bármilyen módon káros?
Sajnos nem vagyok fizikus ☹️. Gondolom ezeket már mind-mind kitesztelték és egyértelműen bizonyítva is van, hogy ezek a frekvenciák (ugye a 2450 MHz-en kívül, ami melegít, meg a fémekkel fura dolgokat csinál) mind-mind biztonságosak, ugye? 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!