Én egy 30 éves magatartás és szemelyisegzavaros vagyok ez hogyan kezelhető!?
Lehet hogy nem én vagyok a legalkalmasabb arra hogy tanácsot adjak, mert nem tudtam hogy ilyen is van, ezért beleolvastam, nagyon hasonlít a szociális fóbiához ami nekem van. Nem vagyok nagy társasági ember, de direkt kimozdulok otthonról a munkából se kések e miatt, pedig voltak pánikrohamaim is. Vannak hullámok, de általánosságban véve nem hagyom hogy elrontsa az életemet. Én ezért nem szedek gyógyszert. Nem is vagyok híve a mindenáron gyógyszerrel való kezelésnek, de van amikor a terápia nem elég. Van hogy tényleg az segít.
Szerintem keress fel egy szakembert, mert igaz nem ismerlek, de még fiatal vagy ahhoz hogy bezárkózz, ez a kapcsolataidat is tönkreteheti. Nem tudom milyen belgyógyászati betegséged van, de nem lehet hogy ezt az váltotta ki? Figyelj oda az egészségedre is, tudom hogy elcsépelt a helyes étkezés és a mozgás, pedig sokat segít.
de igaza van az úrnak, vagy a hölgynek nem tudom, hogy kivel beszélek merthogy nincs kiirva.
de igen ez is kozrejatszott abban,hogy kialakultak a belgyógyászati megbetegedeseim is és ezért bantottak,szivattak szopattak (szórakoztak )aláztakkor meg és megszegyenitettek engemet a pedagógusok diak gyyerekek is egyarant a bölcsi ovik sulik idején is de az alkalmi munkákban sem volt jó a felnottkoru emberek között sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!