Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kipucoltam ma pálcikával a...

Kipucoltam ma pálcikával a fülemet és egy kicsit megnyomtam belül véletlenül. Aztán este elkezdett fájni. Ezzel mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Annyira nem szeretnék orvoshoz menni, meg holnap nincs is.
2019. dec. 14. 22:48
 1/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ha nem csökkent a hallásod, akkor semmit, elmúlik majd. 2 napig várj, ha addig sem rendeződik, akkor menj dokihoz, de szerintem nincs gond, ha az lenne, akkor az sokkal jobban fájna és eszedben sem lenne nem elmenni orvoshoz.
2019. dec. 15. 10:08
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Pedig más választásod nem nagyon van. Hallójáratba semmivel nem nyúlunk bele. A pálcikával csak a fülkagylót lehet tisztítani.
2019. dec. 15. 10:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi első :) már csak néha nyilall bele.
2019. dec. 15. 13:06
 4/6 A kérdező kommentje:
2. De van. Mi belenyúlunk a hallójáratba mert nem szeretjük ha kifolyik a zsír rajta. Eddig semmi gond nem volt csak most kicsit elszúrtam.
2019. dec. 15. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:
56%

Ok. Akkor csak így tovább!

2019. dec. 15. 13:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért fehér inget ne vegyél ;)
2019. dec. 15. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!