Mekkora a kockázat arra, hogy valaki, aki erős dohanyos 15 éve + inzulin is cukorbeteg, meghal fiatalon!?
Eléggé féltem a páromat.
Régóta és sokat dohányzik, ideges típus, magas vernyomassal, túl gyorsan alvad a vére is (van rá orvosi kifejezés, de mindig elfelejtem) kap rá gyógyszert, de nem sokat segít..
Erősen cukorbeteg.
Napi 4x szúrja magát és diétázik, de igyis sokszor 12 és a cukra.
Amikor csak egyszer szúrta magát+ meckfromint szedett, tartósan 15-22 között mozgott.
Amikor először mérte meg 2 éve, akkor kiakadt a mérő többször, másnap reggelre lett 27 neki, amit már tudott mérni a gép (33,3ig mér😨)
Aznap orvoshoz ment, alaposan kilétét vizsgálva és úgy írták fel neki szurit és gyógyszert. Fogyott 22 kg - ot 1, 9 hónap alatt és azóta is fogyott kb 5 kgot.
Aceton (remélem jót írok, nem most volt) is volt a vizeletében, azt néha nézik neki a mai napig.
Ilyen egészségügyi állapot mellett, számítsak a legrosszabbra is? vagy ennyire ne agyaljak ezen?
Van egy 2 év alatti gyermekünk. :(
Hú.. Jó sok helyen kijavitott a telefon.
Bocsánat, nem figyeltem!!
Inzulinos cukorbeteg *
Alaposan kilett vizsgálva*
Időbe telik, mire kiderul használ-e
Ezt 4 napja kapta. Legalább 1, de inkább 2 hét mire elkezdhet beállni szépen.
Azt nem értem, hogy ami először jó volt, az fel év múlva miért nem volt elég, dietazik szépen mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!