S. O. S anyukak?
Figyelt kérdés
Kisfiamnak mandulagyulladasa van. Ma kezdtuk az antibiotikumot reggel, és most beadtam neki a masodik adagot de olyan 20 utan hanyt. Nagyon magas láza van, feltehetoen attol hanyt. Akkor igy az antibiotikum nem hasznalt? Vagy annyi ido alatt felszivodott mar?2019. dec. 5. 20:39
1/5 A kérdező kommentje:
Elnezest elirtam.. *20 perc utan hanyt
2019. dec. 5. 20:40
2/5 anonim válasza:
Én ilyen esetben mindig az ügyeletet hívtam fel, nem a gyakorin a nemdoktorált embereket kérdeztem, mégiscsak a gyerekekről van szó.
Tégy te is így, hívd fel az ügyeletet és kérdezd meg, mert pl hányhat egy hirtelen allergiás reakciotol is, mondjuk a penicillin miatt. Aztán a következő szem bogyotol meg is fulladhat.
3/5 anonim válasza:
Szerintem sem az a kérdés hogy felszívódott e a gyógyszer hanem hogy mitől hányt. Ha egy kisgyerek hány lehet hogy infúziót kell neki adni. Hívd az ügyeletet
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat azért:) megjartunk mar az ugyeletet azota. Azt mondták hogy a mandulagyulladasban levo gyerekek 5-4 hány. De ha holnap nem javul akkor irany a korhaz.
Bár azota nem hanyt, de a laz megvan. Remelem javul holnapra egy kicsit:)
2019. dec. 5. 23:02
5/5 anonim válasza:
Tudom regi módszer, de vizesruhat tegyel a fejere, csuklójara, bokáira, az is segít lehúzni a lázat.
Szegénykém, gyógyulast neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!