Volt veletek olyan, hogy nem írt ki az orvos?
Pár éve hazaküldtek a suliból, mert nagyon rosszul voltam, lázas, izomfájdalmaim voltak. Közölte a háziotvos, hogy semmi a bajom, megmondta a szüleimnek, hogy nem akarok suliba menni (inkább betegek jártam suliba, általánosban iskolelső, nagyon erős gimiben osztályelső voltam). Utána hónapokig nyugtatókkal tömtek, mert elküldetett apámmal pszichiáterhez.
Utána 20 éves koromban a vesegyulladásommal akarták megtenni ugyanazt a szemetek. Ezért nem járok én orvoshoz soha többet.
Akkor nézzük. Felnőtt nő vagy. Nem jössz ki a szüleiddel, és még háziorvosod sincs. Akkor minek is laksz otthon? Nyugodtan be lehet költözni egy városba.
Egyébként a "túl sok betegünk van" a standard háziorvosi lerázós szöveg, ez olyan mint csajoknál a "bocsi van barátom". Tudom mert mindenki ezt mondja. Ezek szerint már amikor belépsz az ajtón látszik rajtad, hogy problémás beteg vagy, vagy pedig rögtön elkezded szidni ott is az előző háziorvosod. Ez garantált nem átvételt jelent. Problémás beteget körzeten kívülről csak ismerőst vesznek át.
Nem "problémás", két éve nem is voltam orvosnál, inkább szenvedek... Nem szidom, szimplán nem vesz át, embert 40 km-ről.
Meg egyébként amit ez a nő már össze is írogatott oda, van ott drogtól kezdve anorexián át iskolakerüliség, nyugtatókig minden... Mind hazugság, nyugtatókat is akaratom ellenére erőltették belém... Szer3tném egyszer látni.
Problémás, aki sokat beteg?? Itt sem vett át a másik orvos, mikor még volt, mert sok a betegük, erőn felül teljesítenek és megállapodtak...
Mondjuk akkor sem engednének orvoshoz, ha az normális lenne...
Külföldre szeretnék költözni, ha lehetséges lenne,ott legalább tiszta lappal kezdeném ezt is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!