Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Volt veletek olyan, hogy nem...

Volt veletek olyan, hogy nem írt ki az orvos?

Figyelt kérdés

Pár éve hazaküldtek a suliból, mert nagyon rosszul voltam, lázas, izomfájdalmaim voltak. Közölte a háziotvos, hogy semmi a bajom, megmondta a szüleimnek, hogy nem akarok suliba menni (inkább betegek jártam suliba, általánosban iskolelső, nagyon erős gimiben osztályelső voltam). Utána hónapokig nyugtatókkal tömtek, mert elküldetett apámmal pszichiáterhez.

Utána 20 éves koromban a vesegyulladásommal akarták megtenni ugyanazt a szemetek. Ezért nem járok én orvoshoz soha többet.

2019. dec. 3. 18:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Már rohadtul unalmas vagy kérdező. A kutya nem kíváncsi arra, hogy hogyan mószerolod az orvosodat.

Így jártál, tedd túl magad rajta.

A kérdést pedig jelentettem.

2019. dec. 3. 23:26
 12/24 anonim ***** válasza:
Most büntiből lepontozott mindenkit, aki szerint nincs értelme a 600. ugyanolyan "kérdésnek".
2019. dec. 3. 23:54
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit. De egyaz ennek régen börtönben lenne a belye... Elátás helyett, meg vizsgálat helyett kitalálta,hogy bolond anorexiás, bulémiás vagyok nyugtatókat írogatott egy gyereknek... Börtönben lenne a helye az ilyennek....
2019. dec. 4. 03:40
 14/24 anonim ***** válasza:
Akkor ahelyett, hogy évek óta ezen kattogsz, miért nem jelented fel? Vagy mit vársz?
2019. dec. 4. 04:55
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem volt. És ettől mi változott? Értelmetlen a kérdésed és szerintem már sokadjára írod le ugyan azt.
2019. dec. 4. 14:48
 16/24 A kérdező kommentje:

Falun nem találtam másikat, de már 2 éve nem voltam nála...

Alapból olyan volt, hogy a szüleim csak akkpr nem engedték meg, hogy ne menjek suliba, ha tényleg összeestem kb. Ez a riherongy, meg akkor is közölte, hogy szimulálok.... Nem hogy elmondta volna, hogy miért nem járunk be betegen suliba...

Értelmetlen, hogy az életeddel játszik??.

2019. dec. 4. 14:59
 17/24 anonim ***** válasza:
Oké, még mindig a szokásosat fújod, de szabad háziorvos választás van, így bárhol máshol is lehetne, nem csak a "faluban".
2019. dec. 4. 15:22
 18/24 anonim ***** válasza:
Bocs, aki akkora balfék, hogy a faluján kívül nem tud gondolkodni, azzal nem lehet mit kezdeni.
2019. dec. 4. 15:41
 19/24 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok balfék, körbekérdeztem, már pár helyen, de annyi a betege, hogy nem vesz át... Azért meg 40 km-ernél többet nem szívesen tennél meg egy orvoshoz csak oda, ha még elvállalna is...
2019. dec. 4. 15:44
 20/24 A kérdező kommentje:

Egyébként anyi csupa-csupa segítőkész ember... Csatlakozni akarok ehhez a közösséghez azonnal.

Ha tudnátok, hogy milyen, hogy hosszú évek óta folyamatosan beteg vagyok, megállás nélkül, mert hazahoz mindent. De ő flegmzáik, meg bánt téged.

Fogalmatos sincs, milyen volt majdnem meghalni, mert nem csinlát hetekig egy alap vizsgálatot sem, hogy ennek a szerencsétlennek alig van veseműködése.

Hogy otthon meg kicsinlátak, hogy szimulálok, mert az orvos is mondta.

Hogy mit tett velem ez a nő, egy influenza miatt kikéyzített, leszedette a fogszabimat, meg hónapokig nyugtatókkal tömtek az elmebeteg szüleimet. Meg pluszban ki is csinlátak, meg bánnak vele úgy, mimt egy kutyával, mert 2013. novenberében azért küldték haza az osztályelsőt, mert felállni sem bír az influenzától. Mert csak szimulál, meg bolondult, begyük le a fogszbaiját, szedjen nyugtatót bosszúból. Egy fiatal lány életét örokre tönkretenni.

Hogy nem mehetek orvoshoz, ha beteg vagyok, hogy a pszichopata szüleim bnátanak miatta.

Hazahoz minden héten valami vírust, mert kezet sem mos, hogy vernek meg ordibálnak miatta.

Mint egy kedves írta, lehet jobb lenne megdögleni valamelyikbe, de nem sikerül, marad a szenvedés...

De menjrk hajléktalannak az utcára megfagyni, mert másra nem futja, így os napo szinten szedek Rubopfent.

Valóban jobb lenne meghalni.

2019. dec. 4. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!