Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha 3 neurologus mondja azt,...

Ha 3 neurologus mondja azt, hogy nincs agydaganatom, de megis folyamarosan erzem a tuneteket, akkor elkepzelheto hogy megis nekem van igazam, vagy tenyleg hipochonder vagyok?

Figyelt kérdés
2019. nov. 30. 13:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
94%
Csináltass önköltségesen natív és kontrasztos koponya MR vizsgálatot, natív és kontrasztos koponya CT-t, valamint nyaki gerinc MR vizsgálatot. De csakis a pszichiáter után!
2019. dec. 2. 13:09
 22/26 A kérdező kommentje:

Kedves utolso.

Ugy gondolod, hogy szuksegem van mind a 4 vizsgalatra?

Ha ennyire mondod, akkor inkabb most elkene menni..

2019. dec. 2. 17:09
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

De ha most TŐLÜNK kérded, hogy hipochonder vagy-e, és mi mondjuk, hogy igen, akkor meg nekiállsz kardoskodni...

ha azt mondom, “Igen! Ön nyert! Agydaganatod van!”, akkor örömtáncot jársz? Vagy mi...? Komolyan, 3!! orvos is megnézett, és olya emberektől kérdezed, akik nem is látnak tèged?!

2019. dec. 4. 23:25
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen gyagya vagy. Nekem is vannak ilyen tüneteim sőt még durvábbak is. Ha már volt mri nem tudom miért rahaszkodsz ehhez a hülyeséghez. Nem is tipikus tünetek. Ismerősömnek volt. Hát neki olyan memória problémái voltak hogy az arckrémét akarta a kenyérre kenni. Ide írni biztos nem tudott volna. A többi tünetét le sem írom mert még bekapzeled magadnak de ilyen tünetei mint neked nem voltak. Gerinc problema bizony omozhat fejfájást meg a többit is. A memória gond meg stressz miatt is lehet.
2019. dec. 20. 12:56
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Hipochonder vagy!!!!! Pont. Lépj túl ezen a problémán és foglalkozz a gerinceddel.
2019. dec. 20. 13:00
 26/26 A kérdező kommentje:

Koszonom.

Megprobalom

2019. dec. 21. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!