Kórházba fog kerülni a 18 éves lányom?
Figyelt kérdés
Hörgőgyulladása van, nem eszik, nem iszik már 4 napja kb csak nagyon nagyon keveset..tegnap-ma összesen fel litert ivott es nagyon aggódok. Annyira köhög hogy kihányja az enni-innivalót. 38fokos lázát most sikerült levinni, de félek, hogy kiszárad...fájlalja a hátát a veséjénél, lehet amiatt hogy nem iszik? kórházba vigyem?2019. nov. 21. 13:33
1/9 anonim válasza:
Először hívd ki az ügyeletes orvost!
2/9 anonim válasza:
Eddig mit csinaltal? Nezted ahogy szenved? Igen, irany a surgossegi, de azonnal.
3/9 anonim válasza:
#2: 4 napos betegséggel nem megyünk sürgősségire, mert az mint a neve is mutatja sürgős esetekre van.
4/9 anonim válasza:
Pedig igyon, próbálja meg. Eddig nem értem mire várt az orvossal. Eleve erre szednie kéne gyógyszert.
Hívd ki a háziorvost!
5/9 anonim válasza:
Ja és ha más nincs akkor. Powerrade-et itass vele.
6/9 Ypszilon1980 válasza:
Nem fog kiszáradni, de valamennyit kell enni, inni, akkor nem kerül kórházba.
8/9 anonim válasza:
Jó az már tüdőgyulladásnak is szerintem és erre bizony már gyógyszer kéne. Az is lehetséges igen hogy kórházba kerül. Tessék orvoshoz vinni!
9/9 anonim válasza:
én pár éve majdnem belefulladtam a gennybe, amit felköhögtem, majdnem egy hétig vártam az orvoshoz fordulással. nem tüdőgyulladás volt, csak hörghurut. az antibiotikum fél nap alatt elfújta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!