Mit tegyek, ha szégyellem a visszeres lábam?
Figyelt kérdés
Szeretném megcsináltatni a lábamon a visszeret, de lézeres műtétre gondoltam, viszont még nem gyűjtöttem össze rá a pénzt, ugyanis több százezer forint. Azonban 30 éves vagyok, egyedül álló és szeretnék ismerkedni, randizni, de nagyon félek hogy senki nem fogad el így, vagy ha megismertek és tetszek valakinek, akkor kiábrándulnak belőlem. Egyébként semmi más problémám nincs a külsőmmel, általában tetszek a férfiaknak, de a lábamat soha nem mutogatom és attól félek, hogy azonnal kiábrándulnának ha meglátnák. A lábamon a visszér sajnos öröklött betegség, hajszálerem is van, de a bal combomon időnként főleg nyáron kidudorodik az ér. Ez nadrágban, télen pedig vastag harisnyában szerencsére nem látszik, ezért tudok télen rövid szoknyákat hordani. Túlsúlyom sincs. Mindenképp szeretném egyszer megműttetni a lábam, de szerintetek addig semmi esélyem nincs hogy randizzak férfiakkal?2019. nov. 19. 00:06
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem hogy olyan durva lenne a dolog mint egy biciklisportolónál szóval nem kell félned
2/3 Ypszilon1980 válasza:
Talán nem is annyira gond, mint ahogy érzed. Most ebben az időben szerencsére jól el lehet takarni, de randizni ugye tudsz, ha meg külsőleg tetszel nekik, akkor nincs min aggódni. A választott pasinak sem lesz tökéletes a teste, mindenkinek vannak tesi hibái.
3/3 anonim válasza:
Miért ne randizhatnál? Mire eljutsz az ágyig valakivel nem fog egy apró szépséghiba miatt kihátrálni. Túl aggódod a dolgot, senki nem tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!