Kórházba vagyok de nem válaszolnak? Sos? 😭
Anyut most műtötték epekővel, visszahozták az osztályra, de oxigén maszkot tettek rá és nem mondják meg miért!!!😭😭😭😭
Kérlek segítsetek mert megőrülök
Azt mondták 2 órát rajta kell lenni😭😭😭😭
Egyáltalán nem segítőkészek a nővérek!!!!!!
Igen a sebészeti osztályon van.
Tudjátok azt nem tudom hogy olyan nővérek akik ennyire kelletlenek miiért dolgoznak egészségügybe!!!!!!!!!
Addig innen el nem megyek ameddig nincs rendbe! Latogatas ide vagy oda!!!
Köszönöm nektek!
Utolso:
El kell mondanom hogy ezen az osztalyon masodszorra vagyok.
A noverek, legalabbis 3-4, a pultnal ul es mobilozik, vagy a pult mogott levo kis szobaba mobilozik felig csukott ajtonal.
Azert vagyok merhetetlenul ideges mert csak ulnek es cseveresznek, de megse meltatnak valaszra, sot meg normalis hangnemre se engem!
7:
Nem vagyok idegbeteg de koszonom a kedves jelzot.
De megnezem hogyha valaki szereti a hozzatartozojat es megcsak nornalis valaszra sem hangnemre nem meltatjak akkor tud e nyugodt maradni!
Műtét után az ITO őrzőjében van és lesz is egy ideig.
Ne félj, ez az eljárás.
Általában laparoszkóppal végzik az ilyen műtéteket, és ennek során gázt, többnyire CO2-t fújnak a hasüregbe. Ennek egy része felszívódik, ami nehezítheti a légzést, illetve az aneszteziológia miatt is csökkenhet a légzés hatékonysága.
Ezért adhatnak oxigént utána. Bár nem szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!