Ennyitől ne aggódj. Mindkettő minimalis eltérés, a megadott normál tartományok átlagok, pici eltérések beleférnek.
2019. nov. 14. 18:20
2/8 anonim válasza:
Hétfőn menj el a háziorvoshoz és majd ő elmondja, hogy van-e valami.
2019. nov. 14. 18:23
3/8 anonim válasza:
Egy + nem nagy eltérés, de a bilirubin az epefesték, úgyhogy ha rendszeresen magas, epekő irányba kell vizsgálódni.
2019. nov. 14. 20:00
4/8 anonim válasza:
Ezek teljesen normális laborértékek. A bilirubin emelkedés is minimális és kb. minden szar okozhatja. Egyébként Gilbert kór a legvalószínűbb, aminek azon kívül, hogy jobban megszenveded az alkoholos másnapot nincs jelentősége.
2019. nov. 14. 20:10
5/8 A kérdező kommentje:
Értem, hétfőn elviszem az orvoshoz.
1,5 éve voltam epe/vese ultrahangon és ott nem volt sem kő sem
pedig homok. Vagy ennyi idő alatt is kialakulhat egy kő?
Mert egyébként panaszom az nincs semmi.
2019. nov. 14. 21:05
6/8 anarchy666 válasza:
Nyugodj meg. Ez tenyleg semmi. Olyan 60as szintnél kell már elgondolkodni, hogy ennek háttereben van valami, meg ha okoz tüneteket. Na meg önmagában emelkedett, ha lenne valami a háttérben rosszak lennének a májfunkciók is.
2019. nov. 15. 22:20
7/8 A kérdező kommentje:
Voltam az orvosnál és megnyugtatott hogy szinte tökéletes a vérképem, a bilirubinnal meg nem kell nagyon foglalkozni mert ez még elmegy.
De fél év múlva érdemes megint elmennem vérvételre.
2019. nov. 18. 15:12
8/8 Krómgyűrű válasza:
Nyugodj meg, nekem a Totál bilirubin 24-es felső határnál 62 lett.. Akkor kezdjek én is félni? Pedig jól érzem magam, szédülni nem szoktam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!