Vérvételen kiderült, magas a bilirubin szintem. Lehetséges hogy a sok cataflan fájdalomcsillapító miatt?
na hát az a plusz 3 az semmi kb.
bilirubinnak amúgy a májhoz van köze, annak a működéséhez. ha nő vagy és fogamzásgátlót szedsz attól is lehet magasabb ilyenkor viszont ajánlott elmenni a nőgyógyászhoz és a tanácsát kikérni.
Amúgy attól függ hogy miért csinálták neked azt a vérelemzést. ha valamilyen májbetegség gyanúja miatt akkor fontos.
Azért kellett a véreredmény mert fogamzásgátlót akartam íratni, de így az orvos nem írta fel.
Hát, cataflan-t akkor is beveszem ha csak enyhén fáj a fejem, menstruációs görcsöknél meg 3at be szoktam venni, mert csak az segít. Tehát nagyon sok.
"Azért kellett a véreredmény mert fogamzásgátlót akartam íratni, de így az orvos nem írta fel."
Fel lehet íratni így is. Nem befolyásol semmit. Ha valóban nem áll fenn az esélye, hogy májbetegséged van. Önmagában a megemelkedett bilirubinszint nem jelent májbetegséget. Nekem így is felírták. De nekem csak ezzel van gond, mással nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!