Nem tudom milyen betegségem van. Tudnátok segíteni?
"Voltam dokinál szerinte laktózérzékeny vagyok."
Ha "szerinte" az vagy, miért nem küldött szakvizsgálatra, ha nem küldött magától, te miért nem kérted?
"Gondoltam akkor vennék olyan gyógyszert"
Ez nem így műxik!
"Gondolomra" ne vegyél gyógyszert, pláne ne olyat amit csak receptre kaphatsz b- és arra olcsóbb is.
Még a dokik sem öndiagnosztizálnak.
Esetleg megkérdezted az orvos hoy mit ettél, ezért mondta hogy laktózérzékeny lehetsz. Van rá laktáz csepp, ez laktáz enzim csak, nem gyógyszer. Tejfehérje érzékenységnél viszont már semmit sem ér. De egyáltalán nem biztos hogy ez a bajod, ehhez gasztroenteorologus kell. Mint mondtad az orvosod azt mondta hogy ad beutalót ha rosszabb lesz. Nme tudom ennél mi a rosszabb. Én viisszamennék a legközelebbi rosszullétkor, hátha így már ad beutalót.
Csak mellékesen megjegyezném, hogy több embernek van ételintoleranciája mint gondolnád. Egyszerűen csak nem gondolnak rá hogy ettől puffadnak, görcsöl vagy megy a hasuk. Nekem ételintolerancia vizsgálat (48 tápanyag, beleértve a tejet és a glutént is) magán úton kb 24 ezerbe került. Hátha elküldenek vérvételre is és nem kell érte fizetned.
Ha az orvos mégse utal be gasztroenteorologushoz (amin csodálkoznék), magán úton leszel kénytelen menni. Ne hagy annyiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!