Mitől köhögök ilyen barnás foltokat?
Sajnos az elmúlt 1 hétben elkezdtem barnás foltokat felköhögni. 5 hónapig cigiztem de amióta ilyet köhögök azóta leraktam. Szerintetek a barna folt nikotin lehet? Vagy valami rossz betegség? Egyébként nem vészes, csak néha nehezen kapom a levegőt. Nem mindig jön fel, sokszor lenyelem amitől elkezd fájni a hasam és hasmenésem lesz. Papám dohányzik, ő is ilyet szokott.
Egy biztos, többet nem dohányzom.
Ha mindenki, aki barnát köhög fel, vért köhögne és TBC-s lenne, a fél világ holnapra meghalna.
Legvalószinübb hogy por, füst szinezi meg. Lerakódik a légutakban a szennyeződés, összegyűlik és megszinezi a köpetet ennyi.
Sztem ha valaki 1 hónapja vért köhögne (ha nem friss akk tény h ez is barnás szin) nem irogatna ide ilyen vidáman.
Akár attol is lehet hogy poros szobában alszol.
Amugy azert is konnyen lehet a rovid dohanyzastol, mert a nem dohanyos tudo sokkal intenzivebben tisztitja magat.
En 9 evet dohanyoztam es mikor abbahagytam full barnat kohogtem reggelente, meg mikor cigiztem akkor is neha csak joval kisebb mertekben. Mikor abbahagytam meg folyton. Aztan idovel egyre tisztabb lett.
Tudo nagxon jol tisztitja magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!