Miért van az, hogy szinte állandó jelleggel a bugyimon találok vmiyen barnás átlátszó foltokat. Mi lehet ez? 16L
Figyelt kérdés
Vmilyen gombás fertőzés? :(( és mit kezdjek vele????őszintén szólva félek nőgyógyászhoz menni...meg anyumnak is olyan ciki lenne elmondani...ja igen..és még nem volt sexuális kapcsolatom2013. júl. 10. 23:53
1/8 anonim válasza:
Hát pedig ha állandó jelleggel fordul elő, akkor az nem normális szerintem. Szerintem nem kellene félned erről beszélni. Anyukád is nő és bármelyik nő életében történhetnek ilyenek.
2/8 A kérdező kommentje:
de amúgy ez mitől lehet???Ezt mi válthatta ki???kolis vagyok...szval lehet a közös fürdőszoba??? :SSS
2013. júl. 11. 00:00
4/8 A kérdező kommentje:
igen..vmilyen hasonló
2013. júl. 11. 00:44
5/8 anonim válasza:
Nem muszáj szólnod anyukádnak. Nekem nagyon jó a kapcsolatom anyuval, de előbb inkább megpróbálom magam intézni a dolgaimat, aztán szólni neki, pedig idősebb vagyok nálad. Lehet, hogy valami fertőzés, vagy valami gond a ciklusoddal, én ezt nem tudhatom, de egy jó nőgyógyász a segítségedre lehet. Kérdezősködj azoktól, akikben megbízol, és tudod, hogy voltak nőgyógyásznál, hogy kit ajánlanak. Vagy csak egyszerűen kérj időpontot.
Nem a legkellemesebb élmény, de hamar vége lesz.
Inkább ez, minthogy esetleg egy kezeletlen probléma miatt meddő légy! :)
6/8 anonim válasza:
Pedig biztosat csak nőgyógyász mondhat, és ha ne adj' isten valami gond van, akkor minél előbb mész el, annál könnyebb gyógyítani.
7/8 A kérdező kommentje:
mondjuk ez igaz :)
2013. júl. 11. 12:30
8/8 anonim válasza:
Én biztosan szólnék anyumnak, és ha kell akkor elmennénk egy női nőgyógyászhoz első alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!