Szívritmuszavar kezelésére valami megoldás?
Már pár éve is éreztem, hogy furán ver a szívem. Kihagy egy ütemet, majd dobban egy nagyot. Van, hogy sokáig tart, van hogy csak egy-egy ütem. Változó. Mostanában egyre többet érzem, főleg esténként. Voltam orvosnál, aki végzett ultrahang vizsgálatot, és azt mondta hogy egy picit átenged a billentyűm, de annyira minimális hogy nem kell vele foglalkozni, meg azt is mondta, hogy szívzörejem van. Hozzáteszem nem így születtem :D
gyógyszert nem kaptam rá, magnéziumot szoktam ilyenkor meg természetes alapanyagú nyugtatót bevenni- ami elmulasztja. De nem szeretnék mindennap nap nyugtatót szedni. Valami más ötlet, tea, gyógynövény stb? ( Ritkán dohányzom 1-2 alkalom havonta, alkoholt sem fogyasztok sokat, tablettát nem szedek, normális testalkatom van, sportolni nem sportolok, kondim nincs, eljárok sétálni, de fel jönni nem bírok a lépcsőn sem, mert annyira fulladok- tudom kéne sportolnom). Szoktam még szorító érzést is érezni a mellkasomban, ami szintén nagyon kellemetlen.
25/ L
Bizonyos mértékű szívritmus zavar normálisnak mondható, főleg, ha az orvosod sem javasolt semmit.
Mellkasi fájdalom kismillió dolog miatt lehet, kezdve a szorongástól, refluxig.. akármi.
Ha ennyire fulladsz, és rosszul érzed magad, akkor viszont tényleg nem ártana sportolni. Hetente három alkalommal pár kilométer futás még kellemes is tud lenni, és hihetetlen sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!