Manna Szappan jó a pikkelysömörre?
Figyelt kérdés
OLvastam, hogy az ekcámás bőrű embereknek segít a manna szappan. Na de a pikkelysömörös embereknek is jót tesz?2019. nov. 11. 12:32
1/5 szamo77db válasza:
Fordulj bőrgyógyászhoz. Nem akarok itt össze-vissza írogatni neked!
2/5 anonim válasza:
Az ember manna szappanos kérdéseket nem tesz föl, hanem vesz egyet, oszt kipróbálja. Kérdéseket 8 eFt feletti árkategóriában érdemes feltenni. :) A dolog amúgy két esélyes, vagy jót tesz, vagy nem. Egyes szerzők rokonságot vélnek az ekcéma és a pikkelysömör között, de, mint én szoktam írni, a pikkelysömör pont az, aminél ha valami használ egy betegnek, akkor a másiknak, aki erre a hírre felbuzdul, esetleg nem - illetve (de ez már itt mellékes), ami ma nem használ, az öt év múlva esetleg használ, vagy az ellenkezője, ami háromszor használt, negyedszerre nem.
3/5 anonim válasza:
Nekem vmi fekete volt iszapos talán vagy szenes, sajna nem segített jobban szárította, de kipróbálni érdemes mki más!És máshogy reagál dolgokra.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöldkéz.
2019. nov. 18. 08:15
5/5 Bianka9604 válasza:
Szia!
Én is megvettem anno a Pikkelysömörre való szettjüket, illetve az összes vegyi cuccot biora váltottam a környezetemben, ahogy javasolták. Sajnos nekem nem használt. Nem szàrított, de nem is vitte el különösebben.
Azóta is Fekete ében szappannal mosok arcot naponta 2x, és Egészséges tincsek szappannal hajat heti 2x, samponnal 2x. Minden mást elhagytam.
Természetgyógyászhoz járok, aki rendbetett belülről. Ez segített igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!