Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A bőrrákot hogy lehet megkülön...

A bőrrákot hogy lehet megkülönböztetni a májfolttól?

Figyelt kérdés
Van az arcomon egy kb. bab máretű folt. Picit kiemelkedik a felületeből és sokkal szárazabb a tapintása és kinezete mint a bőrömnek. Időnként picit hamlik is. 2 éve mutattam 2 bőrgyógyásznak is. Mert akkor elég sötét is volt a színe. Azt mondták nem rák és védjem a naptól ennyi. Azóta 50 faktoros kremmel kenem be vastagon ha napra megyek. De 12 es 3 között nem szoktam amúgy napra menni, szíval vigyázok. Most nem sötét a színe mert nem éri nap, de úgy emlékszem 2 éve nem volt ilyen száraz a felülete és mintha nem is emelkedett volna ki. Lehet kisebb is volt. Tudom nehéz válaszolni de lehet ez bőrrák? El fogok menni orvoshoz de az még idő mire időpontot kapok és hát eléggé aggódom.
2019. okt. 26. 14:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%
Elhiszem, hogy aggódsz, de ezt ne ide vetítsd ki, amikor segítő szándékkal válaszol valaki...
2019. okt. 27. 09:09
 12/14 A kérdező kommentje:
A kérdés az volt, hogy lehet megkülönböztetni a bőrrákot a májfolttól? Szép nagy betűkkel van az elején! Erre senki nem tudott választ adni. Annak semmi értelme, hogy "igen lehet" nyilván idáig önállóan is eljutottam. Attól nem lesz jobb, hogy még leírjátok ugyan ezt. Nyilván ha ideírja 6 ember hogy tuti nem az nem fogom lemondani az időpontot a bőrgyógyászaton. Csak kicsit azért gondolkozni kéne valaszadás előtt. Mivel a kérdesre nem tudtatok válaszolni felesleges volt a pánikkeltés! Most jobb hogy szénné aggódom magam amíg eljutok az orvoshoz? Az más ha valaki leírta volna mi a különbség de ennek semmi értelme nem volt. Köszi....a kérdést nem követem tovább. Szóval nem kérek több választ. Bár tudom úgyis lesznek akik idefirkalnak mert nem bírják ki. :D
2019. okt. 27. 14:20
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem bőrrák volt, "köszi" a sok "hasznos" választ! 😝
2019. nov. 13. 17:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy az is lehetett volna. Bocs. 😏
2019. nov. 13. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!