Szerintetek mindennapos hasmenes mitol lehet?
Evek óta napi 6 v 7-szer hasmenesem van, megallapították, h laktózerzekeny vok.
Laktózmentes dolgokat eszek es megis.
Az az erdekes, ha nyugtatót szedek megáll a hasmenesem, de azt se szedhetem mindig.
De nem erzem magam idegesnek, megis arra kelek minden hajnalban, h puffadok, álmomban is a wc-t keresem.
Haziorvosom szerint Ibs-em van.
Amúgy csak úgy plusz infóba, mint szintén laktózérzékeny. Én magamon azt veszem észre, hogy a laktózmentesnek kikiáltott termékekre ugyanúgy reagálok, mint a laktózosokra. Gondolok én itt laktózmentes sajtra, tejre, vajra nem pedig olyan dolgokra, amikben alapból semmit nem kellene, hogy keressen a laktóz.
A többit pedig már az előttem szólók elmondták.
Nem tudom neked mi okozza. De 1 évig belőlem minden kijött. Ettem és már futottam is a wcre. Ha sört ittam elmúlt. Nyugtatóként hatott rám. Nekem ez pszichésen volt. Rendeződtek a körülményeim kaptam savlekötőt mert refluxot allapítottak meg. Es probiotikumot. Lassan elmúlt
(Nem vagyok laktóz erzekeny) leírtam hátah segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!