Véres vizelet mitől lehet?
Figyelt kérdés
Semmi előzmény nélkül éppen most mentem mosdóba, és véreset pisiltem. Biztos, hogy nem fáztam fel, mert nem éreztem semmi fájdalmat közben. Csak mikor megláttam, nagyon megijedtem, mert nem tudtam mitől lehetett. Már elmúlt a menstruációm is, biztos nem attól van, nem is onnan jött, hanem a hugycsőből.2019. okt. 2. 22:35
3/7 A kérdező kommentje:
Nem ütöttem meg
2019. okt. 2. 23:02
5/7 A kérdező kommentje:
Nem, de semmilyen piros ételt nem ettem, de ha még is, akkor előbb is kellett volna legyen ilyen tőle, de nem volt
2019. okt. 2. 23:17
6/7 anonim válasza:
Ez nem játék. Menj orvoshoz minél hamarabb!
7/7 anonim válasza:
A vizelet a megszűrt vér. Antibiutikomol jöztem helyre. Lehet szexualis fertőzes is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!