Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért hiszem azt magamról,...

Miért hiszem azt magamról, hogy limfómás vagyok?

Figyelt kérdés

Itt olvastam néhány hete a betegségről, mióta elolvastam a történeteket és a tüneteket, folyton azt hiszem, hogy biztosan ebben a betegségben szenvedek. Egyfolytában keresem a nyirokcsomóimat, nem észlelek megnagyobbodást, nem vagyok lázas, csak alvás közben kelek arra, hogy le vagyok főve, de nem erősen izzadva, ahogy a tünetek írják.

Alkoholt is szoktam inni, de arra sem reagálnak fájdalommal a nyirokmirigyeim. Néha érzek kisebb pontban a nyakamon és a mellkasomban enyhe éles 1-2 mp-ig tartó fájdalmat, de egyéb bajom nincs.

Ha tényleg limfómás lennék, akkor azt egyértelműen észrevenném? Nem ilyen mondvacsinált tüneteim lennének?

2019. okt. 1. 13:20
 1/2 anonim ***** válasza:
51%
Igen
2019. okt. 2. 13:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Mert hipochonder vagy. Hagyd abba, és akkor minden rendben lesz!
2021. jan. 12. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!