Derült már ki valakiről véletlenül, hogy limfómás?
Figyelt kérdés
Vagy ennek a betegségnek elég jelentős tünetei vannak?2019. szept. 27. 13:32
1/5 anarchy666 válasza:
Előfordul, de elég ritka. Maximum idős, bogaras, egyedül élő orvoskerülő emberekről szokott így 'veletlen' kiderülni. De mivel a nyirokcsomók jelentős megnagyobbodásával jár így általában a betegek orvoshoz fordulnak időben.
2/5 A kérdező kommentje:
Láthatóan megnagyobbodnak ezek a nyirokcsomók?
2019. szept. 27. 15:25
3/5 anarchy666 válasza:
Igen. Annyira mindenképpen hogy az ember maganak is könnyen kitapintja.
Ezek mellett gyakoribb tünet még a láz, ejszakai izzadás, nagyobb súlycsökkenés az elmúlt rövidebb időszakban.
4/5 anonim válasza:
Nekem véletlenül derült ki hogy a hasamban van 2 nagyobb nyirokcsomó. Nem kitapintható helyen vannak így sosem vette volna észre senki ha nincs egy más okból készült ct. De szerencsére nem lettem limfómás csak a gyanú merült fel így egy darabig a hematológiára kellett járnom kontrollokra. Szóval igen előfordulhat ha rejtett helyen vannak a nagyobb csomók.
5/5 anonim válasza:
Igen, nekem teljesen véletlen derült ki, szerencsére. Különben most nem írnék...
A mellkasomban volt egy hatalmas, amit a CT mutatott ki, ezt követően pedig mintavételre került sor és sajnos beigazolódott, hogy nagy baj van.
Tipikus tüneteket soha nem észleltem, csak fogyást és nehézlégzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!