Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek egészséges a...

Szerintetek egészséges a torkom? Soszor fáj, érzékeny. Vetessem ki a manduláimat? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2019. szept. 18. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem látok duzzadt mandulát. Közepesen vérbő a torkod, nem jó nem is durva. A mandulát csak akkor veszik ki (meg nem is szabad csak úgy) ha folyton begyullad és kitenyészik belőle a baci, krónikus mandulagyulladás jelei láthatóak rajta és a vérsüllyedésében, ASTO eredményében, vagy ha akadályoz a légzésben.

Ha elhúzódó probléma felkeresnék egy fül-orr-gégészt és egy infektológust.

Láz egyéb tünet van?

2019. szept. 18. 21:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Nincs láz,csak az állandó garatérzékenység,reggelenként torokfájás.Rendszeresen megyek fül orr gégészetre.Fél évenként panaszmentesen is megvizsgáltatom a torkom.

A leletemre ezt írták: vérbő hátsó garatfal,kissé duzzadt nyelvgyök,normál tonsillák,ép jól mozgó gége.Idült garatgyulladás.

2019. szept. 18. 21:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Kaptál rá antibiotikumot-t?

Amúgy pl.Béres csepp extra 2-3x20csepp 2-3×1 Béres C vitaminnal és alkalmanként Glycosept csepp 100ml vízbe 40 csepp galgarizálva segíthet.

2019. szept. 18. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:
hát nem tudom dohányzole de pl az meg a szénsavas üditők meg csípős ételek rátesznek ha gégegyulladásod van, én phlogosolt vagy glycoseptet szoktam használni ha így érzem hosszabb távon de érdemes lenne más fül orr gégészhez menned hátha az lát valamit
2019. szept. 18. 22:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Felhívtam a fül-orr.gégészetet,kértem időpontot .Jövő héten megyek teljes torok kivizsgálásra.
2019. szept. 19. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!