Váltakozó széklet?
Figyelt kérdés
Fura mivel egy adott szekelesnel az első adag ha mondhatom így az keményebb egy picit és sokszor sárga nyálka van rajta, utána meg mai még jön az lagyabb de semmiképp sem hasmenés szerű. És az már nem nyálkás. Ez mit jelent? IBS?2019. szept. 17. 22:19
1/6 A kérdező kommentje:
meg ami még jön " ez így akart hangzani, sry
2019. szept. 17. 22:20
2/6 anonim válasza:
A nyákosság miatt én vírusra gondolnék, de nyílvan a legenyhébb. Bocsi ha tévedek.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Sokan már hitegetik velem a rákot de én nagyon bizakadok hogy valami vírus vagy ibs dolog lesz!
2019. szept. 17. 22:33
4/6 A kérdező kommentje:
Nem ittam életembe egy korty alkoholt sem és nem is dohányoztam! És nagyon fiatal vagyok még! 17 múlottam nemrég
2019. szept. 17. 22:34
5/6 anonim válasza:
Dehogy vagy rákos! Nyugi. Az egészen más sztem. Am erre esetleg pár korty szeszes ital lehet jó volna, h átfertőtlenítsen, meg c vitamint! Jobbulást!
6/6 anonim válasza:
Ha megvizsgálnánk az étkezésed, talán megtalálnánk a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!