Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hányhat valaki méztől és ha...

Hányhat valaki méztől és ha igen, akkor milyen betegségre utalhat ez?

Figyelt kérdés

2019. szept. 15. 15:02
 1/9 anonim válasza:
A méz savat csinál, kivéve a repceméz. Nem vagy refluxos?
2019. szept. 15. 16:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, hanem egy kislányról. Nem tudom, hogy refluxa van-e. Ha lenne, akkor mástól is hányna?
2019. szept. 15. 16:38
 3/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül. A méz, csoki, fűszeres ételek,savat csinálnak de nem minden refluxosnak okoz hányingert vagy hányást.A kislánynál inkább más lehet a gond. Mennyit evett belőle? Hány éves? Ha közösségbe jár akkor lehet, hogy összeszedett valami hányós vírust.
2019. szept. 15. 17:09
 4/9 A kérdező kommentje:

Amikor sütemény tartalmazta a mézet - olyan süti, ami tényleg meg is volt sütve - és abból evett, akkor nem volt baja, amikor eredeti, folyékony formában ette, akkor hányt.

Azóta nem kapja friss formában, maximum sütiben. Ennyit tudok.

2019. szept. 15. 17:23
 5/9 A kérdező kommentje:
5 éves.
2019. szept. 15. 17:24
 6/9 anonim válasza:
100%
Akkor lehet, hogy csak szimplán nem bírja a mézet. Jobbulást neki! :-)
2019. szept. 15. 18:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedvességedet!
2019. szept. 15. 18:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én lányom meg a sima burgonyachipstől hányt egymás után 3x. Van ilyen... Nem kell neki adni olyat.
2019. szept. 16. 13:32
 9/9 A kérdező kommentje:

Biztosan az olaj miatt.

(A kislány nem kap friss mézet azóta. Amúgy arra voltam kíváncsi, hogy ez lehet-e valamilyen - akár kezdődő vagy lappangó - betegségnek a tünete, például étel-intolerancia, fruktóz érzékenység, allergia vagy akármi.)

2019. szept. 16. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!