Lehet, hogy SM-es vagyok?
Figyelt kérdés
Évek óta erősen szorongó vagyok, ami testi tüneteket produkál nálam. Kezdetben erős mellkasi fájdalom és mély levertség jelentkezett, majd hasfájdalom, de egy kardiológiai kivizsgálás után valamint hasi UH után ezek elmúltak.
Mostanában gyakran szédelgek, bizonytalanságérzetem van. Főleg nagy épületekben, boltokban, nyílt terepen és autóvezetés közben. Ehhez társul még egy combgyengeség is. Nagyon félek tőle, hogy 29 évesen Sclerosis Multiplexem van. Egy neurológiai vizsgálat ki tudja ezt egyértelműen deríteni? Mennyi idő után érdemes elmenni? Kb. 1 hónapja kezdődtek a tünetek, 1 hétig nem igazán éreztem, de most újra.
2019. szept. 13. 16:09
11/12 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy SM, ez szimpla hipochondria. Keress egy jó szakembert a szorongásaid kezelésére, lelki konfliktusaid feloldására, mert azokat jeleníted meg a betegségektől való félelmedben.
12/12 A kérdező kommentje:
Kb. 1 hónapja voltam vérvételen. Azóta nem szédülök.
2020. aug. 6. 07:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!