Kb. egy hónapja jobb oldalon a derék, csipő, lágyékrésznél fájdalmat érzek, nem is kicsit. A fenekem dettó fáj mikor ülök, így baloldalra teszem a súlyt. Ez lehet gerincsérv?
Menj el reumára,Ők majd beutalnak MR re az majd megállapitja hogy van e sérved.Én ezen átmentem pár éve.
Ha beigazolodik hogy van,akkor se sülyedj önsajnálatba,mert attól még szarabb lesz.Rengeteg torna,úszás,kemény fekhely ez a recept.Gyógyszert csak addig szedj amig nagyon fáj,mert rálehet szokni,meg a gyomrot is kicsinálja...és használj természetes összetételü izomlazitó,fájdalom és gyulladáscsökkentő krémeket,Nekem a Biomed rozmaring fortenagyon bevált.
Remélem tudtam segiteni:)
és két napi fekvéstől nem múlt el? :D
A csoda bogyóktól se fog elmúlni
Minél jobban fáj annál esélyesebb, hogy gerincsérv
Más mi lehetne?
Ha már nem tudod mozgatni a lábad, megműtenek, hogy tudjad mozgatni.
Nincs semmilyen injekció ami ezt gyógyítaná.
Kb 20 év alatt alakul ki ez ki, edzéssel gyógyítható, de sok ész kell hozzá
Pedig sokat kell még olvasnod, nem mindegy hogy hol. Nekem kiszakadt L4-L5 sérvem van , gerinccsatorna szűkületet okozva, annak elzárva több mint 75% át, dokik mondták hogy csak műtét, én máshogy döntöttem.
Itt olvass : www.porckorong.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!